2011. május 11., szerda

Őskori Titkok – 1. rész

Tudom, hogy ez őrültnek hangzik, de mostanában nagyon megfogott az a gondolat, amellyel évtizedekkel ezelőtt is találkoztam, hogy évezredekkel ezelőtt, az emberek magas színvonalú technológiával rendelkeztek.

Végül is, miért nem? Tudjuk, hogy az emberek nagyon intelligensek, és mostanában sokféle technológiát fejlesztettek. Miért nem a múltban is, de különböző okokból elveszett ez a tudás? Tudjuk, hogy az alexandriai könyvtár többször elpusztult. Mit tartalmazhatott, vajon? Arról is meg vagyok győződve, hogy az evolúciós elméletnek nincsen alapja a valóságban – nem támasztják alá a tudományos tények. Csak teória spekuláció hátán. Azt is kijelentem nagyon erősen, hogy ezeknek a tényeknek a megértéséhez, nem kell, nem szabad földön kívüliek látogatásaihoz folyamodni. Itt a közelben vannak az emberek, és ők is képesek ezeknek a dolgoknak a végrehajtására.

Csak egy példát mondok itt. Ha a következő tényleg igaz, bár nincsen róla szó a Bibliában, a biblikus történelemképnek egyáltalán nincsen ellentétben. Végül is, az ember az Édenkert óta bűnös, és tele van gyűlölettel.

Archeológiai lelet:

A mai Pakisztánban található Indus folyó völgyében, a Harappá és Mohenjo-Daro őskori városok romjait tárták fel. Ezeket a városokat valami fentről jövő hatalmas hőség pusztította el, olvasztotta össze. Egybeolvadt agyagedényeket, kőfalakat találtak. Emberi csontvázak is vannak, az utcákon össze-vissza heverve, egymás kezét fogva, mintha valami rémületes katasztrófa hirtelen meglepte volna őket. Ezek a csontvázak még mindig rendkívül radioaktívak.

Írott forrás:

„Gurkha, gyors és erős vimanán repülve, egyetlen lövedéket hajított, amely az univerzum teljes erejét rejtette. A füst és láng izzó oszlopa, ezer nap fényességével, teljes pompájában emelkedett… függőleges robbanás gomolygó füstfelhőivel… az első robbanása után emelkedő füstfelhő terjeszkedő kerek köröket alakított, mint az óriás napernyők szétnyílása… ismeretlen fegyver volt, a halál hatalmas hírnöke, amely a Vrishnik és az Andhakák teljes faját hamuvá zúzta.
… a tetemek annyira megégtek, hogy megismerhetetlenné váltak. Kihullott a hajuk, körmük; a fazekak látszólagos ok nélkül széttörtek, és a madarak fehérré váltak. Néhány óra múlva, minden élelmiszer megfertőződött… hogy meneküljenek a tűztől… a katonák patakokba vetették magukat, hogy magukat és felszerelésüket megmossák…”

A Mahabharata – több ezer éves indiai epikus költemény

Az érdekesség kedvéért, Dr. J. Robert Oppenheimer a Manhattan Project vezető atombomba tudós, jártas volt az őskori szanszkrit nyelvű irodalomban. Az első atombombateszt után tartott interjújában, idézett a Bhagavad Gita című hindu írásból: „Most halállá lettem, a világok pusztítójává.” A hét évvel az almagordoi nukleáristeszt után Rochester Egyetemén tartott interjújában, azt kérdezték tőle, hogyha ez az első felrobbantott atombomba volt-e? Azt válaszolta: „Hát, igen, legalábbis, a modernkor történelmében.”

Mindenképpen lenyűgöző, nem gondoljátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése